Vil du vite mer om Headsoptics?

Vi planlegger å holde noen online presentasjoner av Headsoptics de nærmeste månedene. Dersom det er interessant kan du melde deg på en av disse demoene ved å fylle ut skjemaet under. Presentasjonen holdes på norsk.

Hvordan fungerer det?

Vi avholder en demo av Headsoptics via din datamaskin. Du trenger ikke noe spesielt utstyr annet enn en PC med internett. Når du meldt deg som interessert vil du få en innbydelse pr e-post med instruksjoner for hvordan du kobler deg til presentasjonen. Det er enkelt – presentasjonen vises i din nettleser!

Hvordan får jeg lyd?

Om du har mulighet til å bruke datamaskinens høyttalere og mikrofon, eller et headset, kan du koble til presentasjonen ved hjelp av dette. Det er også mulig å bruke telefonen og ringe inn til telefonkonferansen som vi tilbyr sammen med alle våre demoer. I mailen du mottar vil det stå hvilket nummer du skal ringe og koden som må tastes for å lytte på presentasjonen.

Spørsmål?

Om du er usikker på hvordan du skal gjøre dette, eller har andre spørsmål, så send gjerne til en mail til danielm@headsoptics.com så skal vi besvare alle dine spørsmål.